söndag 15 november 2009

Stockholms helg! :)

Hemma igen efter en underbart härlig helg i Stockholm!! :) Vi åkte precis efter frukost i fredags, resan dit gick jättebra! Våra barn är det inga problem att ta med på längre bilturer.. (tack och lov ;) Vi checkade in ¨på Scandic, Kungens kurva, fick spjälsängen vi hade haft som önskemål för att sedan åka på middag hos Maggan i Rönninge.

Väl där åt vi en underbar middag och pratade och kosade oss rejält! Vid tiotiden var det dax att dra sig tillbaka till hotellet. Komemr in på rummet och börjar göra i ordning barnen för natten och SPÄLSÄNGSHELVETET är borta!!!! Grrrrrrrr.... Putte ner till receptionen och den människan där visste inget, men hon bad så mycket om ursäkt och skulle fixa en ny... 25 minuter senare -Alltså nästan kvart äver elva -hade vi fortfarande inte fått någon säng -OCH DÅ BRANN DET!! Putte ner igen och frågade hur i h-vete de hade kunnat gått in på vårat rum när vi inte var där och hämtat den!?!?! Återigen bad hon om ursäkt och vi skulle få en med en gång.... 45 minuter senare alltså HALV TOLV då fick vi en vinglig jävla spjälsäng till slut.... jo, men visst! Tack så mycket... >:-/ Lilleman sov nästan inte en blund den natten, vilket innebär att vi fick inte så mycket heller... Kompensation= ni kan få ta en fika här i bistron och glass till barnen om ni vill!!! Jo, men tack! man äter frukost och sen checkar ut... jo, jättesugna på det... PUCKO! Hotellchefen skulle ringa i morgon... säkert! :-/


MEN!!....

För utom vår kaosiga natt så har vi verkligen kosat oss i storstaden! Umgåtts med våra sommargäster, ätit underbart goa middagar och varit på MONSTER JAM! :-)

Det är helt hästigt att båda våra barn satt som tända ljus! Har ju hört de som inte varit helt nöjda.. så var därför lite skeptisk, men vi tyckte det var bra. Freja hejjade med och tjoade, viftade med sin Grave Digger flagga och var en fröja att se på! :) Felix med sina nyinköpta hörshörs på satt som ett tänt ljus i nästan 3 timmar och tittade på monster truckarna, krossarna och desom hoppade med cyklar. Häftigt! :)

Nu ska jag krypa ner i soffan! I morgon är det praktik som gäller!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar