torsdag 28 januari 2010

sockerfri

Fortfarande sockerfri, snart 4 dagar! Inga som helst problem! :)) Med sockerfri menar jag fika/godis-sockerfri ;) Igår skrev jag in mej på viktklubb.se alltid gott så här i början av kampen att skriva upp vad man stoppar i munnen. Men taggad till tusen ser jag fram emot en härlig vår i mindre storlekar!!! Tjooo hoooo!!!!!!!!!!!!

Lilleplutt fick 1-års vacc. igår och har idag såå ont i benen, stackarn! Han klarade inte inte ens stå i morse, nu har han kommit över det, lirkat upp sig antagligen, men inte helt 100... man kan allt fundera allvarligt över hur bra det egentligen är... "/ skeptisk! menmen... nu är valet gjort och vacc klar för denna gång.

I kväll ska Freja ha en kompis här på övernattning. Hon har väntat som en tok, vi hade tänkt att åka till Årjäng och åkt lite slalom, men eftersom farsan slutar jobba kl 19:00 och inte är hemma förrän efter 21:00 så blir det liiite svårt. Kommer fler tåg!

Nu frukost, havregrynsgröt och EN smörgås! :-D

3 kommentarer:

  1. Heja heja.....nu kör vi hårt;) Kanske vi kan få på oss folkraceoverallen lite bättre till sommaren så den slipper sitta som ett korvskinn! ;) Ja vi får peppa varandra nu så inte nån av oss ger upp! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Jajje!!! Vi ÄR så duktiga ju!!! :)) Du, den overallen kommer att passa finfint på oss frampå här! ;) Nu kör vi vännen! =) Kram!!!

    SvaraRadera
  3. Hejjar på dig!... Och mig med för de delen :-)

    Ja, det där med sprutan du... Linnéa grinade och stod som en stel gammal gubbe, med böjda ben i ett par dagar. Stackars barn!!

    Kram

    SvaraRadera